Kategoriler
Ürünler

Toptan Şehir Magnetleri Satışı

şehir magnetleri

Taş baskı şehir magnetleri, bumudurbudur.com tarafından 5x5x1 cm ölçülerinde limra doğal taşlar üzerine baskı yapılarak üretilen hediyelik ürünlerdir. Taş magnetler, ülkemizin, öncelikle en popüler ve en çok ziyaret edilen bölgeleri, şehirleri, tarihi ve doğal güzelliklerini konu alır. Şu an için 100’ün üzerinde farklı görsel tasarım kullanılarak hazırlanan taş magnet koleksiyonu zaman içinde artarak çeşitlenecektir.

Bumudurbudur.com e-ticaret sitesinden perakende olarak satılmakta olan bu ürünlerin satışlarına çok yakında fiili satış noktalarında da başlanıyor. Öncelikle hedeflenen satış noktaları arasında hediyelik eşya satış noktaları ve perakende satış noktaları geliyor. Bu ürünler, özel olarak hazırlanan “I Love Şehir Magnetleri” standlarında satılacak ve şehir magnetleri bayilerinde bulunabilecektir. Magnet çeşitlerini yakından incelemek ve koleksiyona göz atmak için bumudurbudur.com sitesinde yer alan “şehir magnetleri” bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Şehir magnetleri toptan satış ve bayilik hakkında bilgi almak için, bumudurbudur.com iletişim bölümünden irtibat kurabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir