Kategoriler
Referanslar

Kulüp ve Derneklere Özel Hediyelik Eşya Setleri

kulüpler için hediyelik eşya setleri

Kişiye özel hediyelik eşya satış sitemiz Bumudurbudur.com çatısı altında, kişiye özel hediyelik eşya üretiminin yanı sıra şirketler için toptan promosyon, tanıtım malzemeleri ve hediyelik eşya üretimlerini de gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde dernek ve kulüp gibi oluşumlar için de pek çok hediyelik eşya üretimi gerçekleştirdik.

Son olarak Eskişehir VOS26 Yardım Gönüllüleri Hobi Kültür ve Dayanışma Derneği için, dernek yararına gelir elde etmek amaçlı satışa sunulacak hediyelik eşyalar için bir hediyelik eşya seti oluşturduk. Hediyelik eşyalar arasında, doğal taş bardak altlıkları, doğal taş magnetler, metal minyatüs vosvos arabalar, minyatür tişört otomobil süsü, tişört, kahve fincanı gibi pek çok ürünün üzerine dernek logosunun baskılarını gerçekleştirdik. Derneğin talepleri doğrultusunda, logonun yanı sıra Eskişehir’den manzaralar ya da Vosvos resimleri gibi farklı görseller kullanılarak hazırlanmış hediyelik eşyalar da hazırlanacak.

Özet olarak; kulüp ve derneklere özel hediyelik eşya setleri için de bundan sonra bumudurbudur.com ile hemen irtibata geçebilirsiniz.
Bumudurbudur.com, benzer şekilde hediyelik eşya alternatiflerinden oluşan koleksiyonları kurumsal şirketler için de hazırlıyor. Farklı seçeneklerden oluşan hediyelik eşya alternatifleri kullanılarak hazırlanan ürünler, katalog haline getiriliyor ve örnek baskılı ürün görselleri firmaların dikkatine sunuluyor. Gelen siparişlere göre istenilen adetlerde üretim yapılıp, belirtilen adreselere gönderiliyor. Özel siparişlerde, kişiye özel üretimler yapılıp her bir hediyelik eşya üzerine hediye edilecek kişinin adını soyadını yazmak ta mümkün olabiliyor. Hediyenizin üzerine, hediye ettiğiniz kişinin adını soyadını yazdırarak verdiğinizde çok daha etkileyici bir hediye vermiş oluyorsunuz ki bu da verdiğiniz hediyenin boşa gitmediğini, hediye ettiğiniz kişi tarafından bire bir kullanıldığını gösteren önemli bir farklılık.
İster kişiye özel, ister firmaya özel ya da dernek, kulüp veya vakıflara özel hediyelik eşya, özel kolleksiyon serisi hazırlamak bumudubudur.com ile çok kolay. Tek yapmanız gereken hemen irtibata geçmek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir