Kategoriler
Ürünler Yeni Ürünler

Doğal Taş Tablo

travertine stone table

Bumudurbudur’da yeni bir ürün kategorisi daha oluşturduk. Doğal taş tablo. Kullanım alanına göre temel olarak 2 farklı şekilde üretiyoruz. 10x10cm ebatlarında traverten taşlara parça parça basılan resimler, duvara seramik-fayans döşenir gibi direkt olarak uygulanabiliyor. Resim istenilen büyüklükte basılabiliyor. Bu ürünün satışı metrekare usulüyle yapılıyor. Dilerseniz duvar uygulaması da bumudurbudur.com tarafından gerçekleştiriliyor.

Zeugma çingene kız baskılı taş tablo


Diğer seçenek duvara direkt olarak asılabilen taş tablolar. Üretim prensibi olarak gene 10×10 cm ebatlarında traverten taşlara resimler parça parça basılıyor. Traverten taşlar ahşap bir kontra üzerine özel bir tutkalla yapıştırılıyor ve tabloyu oluşturuyor. Ahşap kontranın arkasına ayrıca daha mukavemetli taşıması için ahşap profiller ekleniyor. Tabloyu duvara asmaya yarayan çelik halat bu ahşap profile sabitleniyor. Taşların arkasına yapıştırılan kontraplak ölçü olarak taşlardan 1-2 cm daha küçük olduğu için, önden ve belli bir açıdan yaklaşana kadar hiç bir şekilde gözükmüyor. Tablonuz boşlukta duruyor gibi gözüküyor. Tablonun arkasında yer alan ahşap profillerin duvara değen yüzeylerine de keçe pabuçlar yapıştırılıyor ki sert yüzeyler herhangi bir şekilde duvara zarar vermesin, çizmesin.

Kendine has görünümü ve sağlam yapısıyla çok amaçlı olarak kullanılan bu ürünler hem hediye hem de özel dekorasyon işlerinde çok rahatlıkla kullanılabilir. Kişiye özel taş tablolar üzerine dilediğiniz görseli bastırabileceğiniz gibi, bumudurbudur koleksiyonunda hazır desenli taş tabloları da hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.

Doğal taş tablo çeşitleri hakkında daha detaylı bilgi için, sitemiz bumudurbudur.com’a bekliyoruz.

E ticaret sitemiz bumudurbudur.com’a internetten ya da satış noktamız bumudurbudur’a bir kahvemizi içmeye her zaman bekleriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir